072 - 879 60 00

Hovenier nodig in Heerhugowaard?

Boomverzorging in Heerhugowaard

Heeft u bomen in uw tuin staan, maar geen idee hoe u deze kunt onderhouden? Laat de verzorging van uw bomen dan over de specialisten van Hoveniersbedrijf De Populier. Wij begrijpen dat u niet wilt dat er zomaar takken afbreken of dat uw boom omwaait tijdens een storm. Wij zorgen er daarom voor dat uw boom vitaal blijft en bestrijden daar waar nodig boomziektes. Dankzij ons blijft uw leefomgeving veilig voor u en alle omwonenden.

Het volledig verwijderen van uw boom

Niet alleen voor het snoeien en verzorgen van uw boom ben u in Heerhugowaard bij ons aan het juiste adres. Ook als u een boom volledig wilt laten verwijderen helpen wij u graag. Is uw boom oud en ziek? Of neemt de boom wel erg veel licht weg uit uw woning of tuin? Onze boomverzorgers kunnen uw boom veilig kappen en zorgen er na afloop voor dat alles netjes wordt achtergelaten. Let er wel op dat u voor het volledig kappen van een boom in de meeste gevallen een kapvergunning nodig heeft. Op het omgevingsloket van uw gemeente kunt u zien of dat ook voor u geldt. Uiteraard kunnen wij u helpen als u er zelf niet uitkomt. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken door te bellen naar 072 - 879 60 00 of door het contactformulier in te vullen.

 
 

Werkgebied

Heerhugowaard, Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Egmond, Bergen en Hoorn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Passie voor het vak

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 072 - 879 60 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Heerhugowaard, Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging