072 - 879 60 00

Hovenier nodig in Heerhugowaard?

Tuinrenovatie in Heerhugowaard

Oogt uw tuin wat rommelig en bent u daar wel een beetje klaar mee? Of zijn bepaalde onderdelen minder mooi dan ze eens waren? Voor een tuinrenovatie kunt u bij Hoveniersbedrijf De Populier terecht in Heerhugowaard. Bel 072 - 879 60 00 of gebruik het contactformulier voor het aanvragen van een offerte.

Wat houdt een tuinrenovatie in

Een tuinrenovatie is in wezen een verbouwing van de tuin waarbij bestaande elementen in het nieuwe ontwerp worden hergebruikt. Daarmee is het niet zo kostbaar en niet zo groots opgezet als een totaal nieuwe tuin. En u bepaalt zelf het verloop. Alles omgooien is een optie maar u kunt ook volstaan met het vervangen of wijzigen van slechts enkele elementen.

Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw gebruiken of intact laten van de bestrating terwijl u de tuin voor de rest opnieuw inricht. Het opnieuw gebruiken van de mooiste bomen en planten voor het nieuwe ontwerp. Of een terrasoverkapping voor die fijne zithoek, om ook bij mindere weersomstandigheden buiten te kunnen zitten.

Waarom een tuinrenovatie in Heerhugowaard?

Na zoveel jaar wilt u wellicht eens iets anders. Omstandigheden en voorkeuren zijn veranderd, bepaalde dingen zijn versleten of kapot. Stel, zo langzamerhand krijgt u er steeds meer plezier in om lekker in de tuin bezig te zijn. Wat meer groen in plaats van al die bestrating zou dan wel leuk zijn. Of de schutting is zodanig verrot dat deze een volgende storm waarschijnlijk niet meer overleefd.

Misschien wilt u juist een kindvriendelijke tuin omdat ze de leeftijd krijgen dat ze er steeds vaker op uit trekken op zoek naar avontuur. Dan valt gras zachter dan steen, is een vijver behoorlijk eng en zou een speeltoestel super leuk zijn. Of de kindertijd is wel zo’n beetje voorbij, en het is juist de bedoeling om alles wat ermee samenhangt te vervangen. Dat kan prima met een renovatie.

Kosten tuin renoveren in Heerhugowaard

Wat u uiteindelijk kwijt zult zijn aan een tuinrenovatie hangt vooral samen met de omvang van de renovatie. Gaat het om een groot project dan wordt daar in de meeste gevallen ook een tuinontwerp voor gemaakt. Bij een wat minder groot project kunnen we het in de meeste gevallen af met een schets van het specifieke onderdeel.

Verder zijn er nog een aantal factoren die van invloed zijn op de prijs. Moet de tuin worden opgehoogd, leeggehaald of uitgegraven? Hoeveel van de oorspronkelijke elementen wilt u opnieuw gebruiken? Welk kwaliteitsniveau heeft u voor ogen? Allemaal kwesties die de prijs beïnvloeden.

Uiteindelijk kan een renovatie compleet worden afgestemd op het beschikbare budget. Voor iedereen zijn er dus voldoende mogelijkheden. En wanneer we goed gebruik maken van bestaande elementen kunnen we ook voor een bescheiden budget iets leuks realiseren.

Contact met Hoveniersbedrijf De Populier voor het renoveren van een tuin in Heerhugowaard

Ligt uw tuin er niet meer zo mooi bij maar wilt u geen compleet nieuw ontwerp? Schakel in Heerhugowaard dan Hoveniersbedrijf De Populier in voor een tuinrenovatie. We zijn bereikbaar via 072 - 879 60 00 en het contactformulier.

 
 

Werkgebied

Heerhugowaard, Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Egmond, Bergen en Hoorn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Passie voor het vak

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 072 - 879 60 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Heerhugowaard, Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging