072 - 879 60 00

Hovenier nodig in Heerhugowaard?

Tuinaanleg in Heerhugowaard

In Heerhugowaard kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf De Populier voor het laten aanleggen of het laten renoveren van een tuin. Wij verzorgen het hele proces van het ontwerp tot de oplevering. Maar we doen ook kleinere aanpassingen als het plaatsen van een schutting of een vlonder. Laat uw droomtuin door ons realiseren en bel naar 072 - 879 60 00 of maak gebruik van het contactformulier voor het maken van een afspraak.

Nieuwe tuin aanleggen in Heerhugowaard

Een nieuwe tuin ontstaat meestal aan de hand van uw eigen ideeën. Uw voorkeuren verwerken wij vervolgens zo getrouw mogelijk in een ontwerp. Daarbij kijken we naar de mogelijkheden van de ruimte en gebruiken we onze expertise om er een verbluffend geheel van te maken. En mocht u in de aanlegfase toch nog iets willen laten aanpassen is dat meestal geen enkel probleem. We zijn redelijk flexibel.

Vervolgens wordt het tijd voor het aanleggen van de tuin zelf. Die klus pakken we van voor tot achter helemaal zelf op. In het geval we bepaalde werkzaamheden niet zelf kunnen uitvoeren zullen we daar in overleg een externe partij voor inschakelen. En wanneer u het fijn vindt om het onderhoud van uw nieuwe tuin aan een hovenier over te laten kunt u daarvoor bij ons terecht.

Bestaande tuin renoveren in Heerhugowaard

Heeft uw bestaande tuin de afgelopen jaren wat minder aandacht gekregen en wilt u wel eens iets anders? Renoveren is dan een goede optie. Zo’n renovatie kan op verschillende manieren. Bestaande materialen kunnen bijvoorbeeld in een andere hoedanigheid opnieuw worden gebruikt. Nieuwe gemetselde bloembakken van natuurlijk ogende klinkers afkomstig uit het oude terras of een doorleefde tuinafscheiding van oud vlonderhout.

Juist een bestaand element uit uw tuin uitbreiden of inperken kan ook. De vijver offeren en dichtgooien ten behoeve van een leuk speeltoestel voor de kinderen, of juist wat meer gras voor een onderhoudsarme tuin. Laat u vooral niet weerhouden een tuinrenovatie uit te laten voeren vanwege ideeën over veel ongemak en hoge prijzen. Er is ook met een bescheiden budget veel mogelijk.

Contact met Hoveniersbedrijf De Populier voor het aanleggen van een tuin in Heerhugowaard

Of het nu gaat om het aanleggen van een grote of een kleine tuin, of u wilt renoveren of juist iets nieuws wilt. In Heerhugowaard kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf De Populier. Wij verzorgen het hele proces van begin tot eind. We zijn 24/7 te bereiken via 072 - 879 60 00 en door middel van het contactformulier.

 
 

Werkgebied

Heerhugowaard, Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Egmond, Bergen en Hoorn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Passie voor het vak

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 072 - 879 60 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Heerhugowaard, Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging