072 - 879 60 00

Hovenier nodig in Heerhugowaard?

Tuinonderhoud in Heerhugowaard

Wilt u uw tuin in Heerhugowaard laten onderhouden door een hoveniersbedrijf? Zowel voor specifiek onderhoud als voor uw hele tuin kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf De Populier. Bel 072 - 879 60 00 of vul het contactformulier in voor een afspraak.

Tuinonderhoud uitbesteden in Heerhugowaard

Er zijn meerdere scenario’s te bedenken voor het uitbesteden van tuinonderhoud. Misschien wilt u alleen specifieke werkzaamheden uitbesteden omdat u veel ontspanning haalt uit het tuinieren. Gericht snoeiwerk bijvoorbeeld of het weghalen van groene aanslag.

Wanneer u vanwege tijdgebrek vrijwel niet toekomt aan het onderhoud van de tuin kunnen we u dat ook allemaal uit handen nemen. Dan verzorgen wij al het onderhoud van het bijhouden van het gazon tot het wieden van onkruid. Zodat u tijdens uw kostbare vrije momenten kunt genieten van een netjes onderhouden tuin.

Voor welke onderhoudswerkzaamheden kunt u ons in Heerhugowaard inschakelen?

Onderhoudswerkzaamheden zijn voor iedere tuin anders. Bij tuinen die grotendeels bestaan uit bestrating zal het vooral aankomen op onkruid en groene aanslag verwijderen. Terwijl bijhouden, bemesten en snoeiwerk vormen van onderhoud zijn die vaker voorkomen bij tuinen met veel planten.

Andere specifieke onderhoudswerkzaamheden zijn bijvoorbeeld het in model snoeien van de haag of het verticuteren (ontmossen) van het grasveld. Ook struiken en bomen op een correcte manier snoeien is heel specialistisch werk. Even als het ophogen van een verzakte oprit of het vervangen van schuttingpanelen met houtrot.

Het belang van tuinonderhoud

Tuinonderhoud is een belangrijke factor bij het handhaven van de tuin zoals deze oorspronkelijk bedoeld is. Wanneer u de natuur op zijn beloop laat zal de tuin binnen afzienbare tijd zijn verworden tot een complete wildernis. Dat oogt niet alleen rommelig, de zorgvuldig uitgedachte balans van de tuin wordt er ook door verstoord.

Niet alleen oogt een tuin die slecht onderhouden is slordig, het is ook van invloed op het welzijn van planten en bomen. Zonder het correct bijsnoeien, luchtige grond en voldoende voedsel heeft u minder kleur, vruchten en bloemen in uw tuin. En dat zou jammer zijn.

Contact met Hoveniersbedrijf De Populier voor tuinonderhoud in Heerhugowaard.

Even als de meeste andere dingen in het leven heeft een tuin liefde en zorg nodig. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren blijft de tuin netjes, in proportie en zo mooi mogelijk. Als u tuinonderhoud wilt uitbesteden in Heerhugowaard kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf De Populier.

Zowel voor bedrijven als voor particulieren kunnen wij het onderhoud uitvoeren. Dat kan ook in de vorm van een onderhoudscontract dat speciaal afgestemd is op uw wensen. Bel naar 072 - 879 60 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

 
 

Werkgebied

Heerhugowaard, Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Egmond, Bergen en Hoorn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Passie voor het vak

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 072 - 879 60 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Heerhugowaard, Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging