072 - 879 60 00

Hovenier nodig in Heerhugowaard?

Tuinontwerp in Heerhugowaard

Als u uw huidige tuin wilt veranderen of als u een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen is het van belang dat er vooraf een passend tuinontwerp gemaakt wordt. De hoveniers van Hoveniersbedrijf De Populier helpen u hier graag mee. Wij zorgen voor het tuinontwerp dat precies bij uw wensen en behoeften aansluit.

Onze hoveniers hebben stuk voor stuk ruime ervaring met het ontwerpen van tuinen. Wilt u een veranda in uw tuin? Of juist een groot zonneterras? Veel sierlijke en romantische bloemen? Of juist een strakke en moderne afwerking? Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes, zodat u jaren later nog steeds van uw nieuwe tuin geniet.

Tuinontwerp op maat

Voordat onze hoveniers kunnen starten met het ontwerp van uw nieuwe tuin, is het voor ons van belang om een beeld te krijgen bij uw woonsituatie. Daarom komen wij graag bij u in Heerhugowaard langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in kaart, lopen we samen met u een rondje door uw tuin en bespreken we de verschillende mogelijkheden voor het tuinontwerp met u. Ook als u niet precies weet wat u wilt helpen onze specialisten u. Wij nemen altijd wat voorbeelden van verschillende soorten tuinen mee, zodat u gemakkelijk kunt aangeven welke sfeer u het meest aanspreekt. Aan de hand van alle informatie die wij tijdens het kennismakingsgesprek hebben opgedaan laten wij onze creativiteit los en maken we een uniek tuinontwerp voor u. Interesse? Neem contact met ons op via 072 - 879 60 00 of vul het contactformulier in.

 
 

Werkgebied

Heerhugowaard, Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Egmond, Bergen en Hoorn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Passie voor het vak

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 072 - 879 60 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Heerhugowaard, Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging