072 - 879 60 00

Hovenier nodig in Heerhugowaard?

Een vakkundige vijver laten aanleggen

Een vijver in uw tuin heeft veel voordelen. Verschillende dieren komen af op een vijver en zorgen voor een fijne sfeer in uw tuin. Het geluid van een kabbelend beekje na een dag hard werken is ook een goede reden om te kiezen voor een tuinvijver. Sommige mensen denken dat een vijver veel onderhoud nodig heeft, maar dit is niet altijd het geval. Het is maar net wat voor vijver u in gedachten heeft. In Heerhugowaard leggen wij verschillende soorten vijvers voor u aan. Wij kunnen voor u een siervijver, een visvijver, een plantenvijver of een duurzame natuurlijke vijver aanleggen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een natuurlijke zwemvijver maken

Een zwemvijver aanleggen vergt iets meer moeite, maar dat is het zeker waard. Heeft u een zonnige tuin en wilt u op een zomeravond lekker kunnen afkoelen? Dan kunnen wij een door uzelf ontworpen zwemvijver aanleggen. Weet u niet wat de mogelijkheden zijn en wilt u hulp bij het ontwerp van de vijver? Wij stemmen onze werkwijze af op uw wensen. Door onze ervaring met het aanleggen van vijvers, komen wij niet meer voor verrassingen te staan. Na de aanleg van de vijver zullen wij u bovendien informeren over het onderhoud van uw vijver in Heerhugowaard. Twijfelt u nog? Neem contact met ons op voor deskundig advies over vijvers.

 
 

Werkgebied

Heerhugowaard, Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Egmond, Bergen en Hoorn.

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Jarenlange ervaring
  • Passie voor het vak

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 072 - 879 60 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Heerhugowaard, Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging